Grillowana Sałatka Ziemniaczano-Fasolowa
Grillowane ziemniaki-zielona fasola sałatka może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 10 i kosztuje 21 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz pietruszkę, fasolę, nowe kliny ziemniaczane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Grillowane Steki Z Tuńczyka Z Sałatką Ziemniaczano - Fasolową, Sałatka Z Ziemniaków I Zielonej Fasoli, oraz Sałatka Z Zielonej Fasoli I Ziemniaków.
Instrukcje
Fasolkę szparagową umieścić w średniej misce z 1 łyżką wody. Kuchenka mikrofalowa na wysoki przez 4 do 6 minut lub do crisp-tender; drenaż. Odstawić.
Umieść ziemniaki w dużej misce.
Dodać 1 łyżkę sosu sałatkowego; wrzucić do herbu. Łyżka ziemniaków do koszyka grillowego.
Gdy jesteś gotowy do grillowania, umieść kosz grillowy na grillu gazowym na średnim ogniu lub na grillu węglowym od 4 do 6 cali od średnich węgli. Gotować 15 do 20 minut lub aż ziemniaki będą miękkie, mieszając od czasu do czasu. Przez ostatnie 5 minut gotowania cebulę mieszamy z ziemniakami.
W dużej misce, połączyć gotowaną fasolkę szparagową, ziemniaki, cebula i pozostałe sos sałatkowy; dobrze wymieszać.
Posypać natką pietruszki.
Podawać natychmiast, lub przykryć i przechowywać w lodówce 1 godzinę, aby schłodzić przed podaniem.