Grillowana Sałatka Ziemniaczano-Fasolowa

Grillowana Sałatka Ziemniaczano-Fasolowa
Grillowane ziemniaki-zielona fasola sałatka może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 10 i kosztuje 21 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz pietruszkę, fasolę, nowe kliny ziemniaczane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Grillowane Steki Z Tuńczyka Z Sałatką Ziemniaczano - Fasolową, Sałatka Z Ziemniaków I Zielonej Fasoli, oraz Sałatka Z Zielonej Fasoli I Ziemniaków.

Instrukcje

1
Grill grzewczy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Fasolkę szparagową umieścić w średniej misce z 1 łyżką wody. Kuchenka mikrofalowa na wysoki przez 4 do 6 minut lub do crisp-tender; drenaż. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Umieść ziemniaki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodać 1 łyżkę sosu sałatkowego; wrzucić do herbu. Łyżka ziemniaków do koszyka grillowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Gdy jesteś gotowy do grillowania, umieść kosz grillowy na grillu gazowym na średnim ogniu lub na grillu węglowym od 4 do 6 cali od średnich węgli. Gotować 15 do 20 minut lub aż ziemniaki będą miękkie, mieszając od czasu do czasu. Przez ostatnie 5 minut gotowania cebulę mieszamy z ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
W dużej misce, połączyć gotowaną fasolkę szparagową, ziemniaki, cebula i pozostałe sos sałatkowy; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
8
Podawać natychmiast, lub przykryć i przechowywać w lodówce 1 godzinę, aby schłodzić przed podaniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn