Grillowana sałatka ze szpinakiem wieprzowo-Nektarynkowym

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać grillowaną wieprzowinę N nektarynka szpinak sałatka spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 467 kalorii, 65g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 3,54 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka liści szpinaku dla niemowląt, sos balsamiczny vinaigrette, ser feta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć nektaryny, możesz podążać za tym daniem głównym z Pieczone figi i nektaryny na lodach jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest super. Spróbuj Grillowana sałatka ze szpinakiem z wieprzowiną i Nektarynką, Five-spice kotlety wieprzowe z grillowaną sałatką z nektarynki i rukoli, oraz Grillowane Tacos wieprzowe z letnią kukurydzą i salsą z nektarynki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. Używając ostrego noża, przeciąć polędwicę na pół poziomo, przecinając, ale nie przez drugą stronę; otwórz płasko, jak w książce.
Ostrożnie szczotkuj olej na stojaku do grilla.
Połówki nektarynki ułożyć, ściąć boki i schab na grillu na średnim ogniu. Przykryj grill; gotuj 8 do 10 minut, obracając raz, aż nektaryny zostaną dokładnie podgrzane, a wieprzowina będzie miała lekki rumieniec w środku.
Usuń nektaryny i wieprzowinę z grilla. Przykryć wieprzowinę; odstawić 5 minut.
Połówki nektarynki pokroić w plasterki. Cienko pokroić wieprzowinę. W dużej misce, delikatnie wrzucić szpinak i dressing.
Na każdym z 6 talerzy równomiernie podzielić szpinak, plastry nektaryny, plastry wieprzowiny i ser.
W razie potrzeby posypać pieprzem.