Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanej sałatki z tuńczyka Nicoise. Na 6,16 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 487 kalorii, 33g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 183 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz młode ziemniaki, fasolę, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet szampański, można śledzić to danie główne z Champagne Jello Parfaits-Niskokaloryczne jako deser. Wiele osób naprawdę lubi to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 98%, to danie jest znakomite. Spróbuj Sałatka Nicoise Z Grillowanym Tuńczykiem, Grillowana Sałatka Z Tuńczyka Niçoise, oraz Grillowana Sałatka Z Tuńczykiem Niçoise dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce, ubij razem ocet, estragon, musztarda, szalotka, sól i pieprz. Powoli ubij w oleju, aby uzyskać vinaigrette. Włożyć tuńczyka do szerokiego, płytkiego naczynia, skropić 2 łyżkami vinaigrette, przykryć i schłodzić przez 30 minut. Rezerwa pozostała vinaigrette.Przygotuj grill do gotowania na średnim ogniu. Ułóż tuńczyka na grillu i gotuj 5 do 7 minut z każdej strony lub aż tuńczyk osiągnie pożądaną doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Mandarynki, Każda
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Przenieść na talerz. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, płatki na duże kawałki. Ułóż tuńczyka, ziemniaki, fasolkę szparagową, pomidory, oliwki, cebulę i jajko na dużym talerzu i podawaj z zastrzeżonym winegretem na łyżce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Ciasto Kukurydziane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Tunan w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Pinot Noir i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Merlot Dyrektora. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.