Grillowana Sałatka z polędwicy wieprzowej Adobo ze śliwkami i migdałami

Grillowana Sałatka z polędwicy wieprzowej Adobo ze śliwkami i migdałami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 469 kalorii, 36g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jeśli masz kapustę napa, chipotle chilies w sosie adobo, liście kolendry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać śliwkowe migdały, możesz podążać za tym daniem głównym z Mus Czekoladowy Z Awokado jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka z polędwicy wieprzowej Adobo ze śliwkami i migdałami, Grillowana polędwiczka wieprzowa ze śliwkami, oraz Grillowana polędwiczka wieprzowa i śliwki w kremowym sosie z koziego sera.
Instrukcje
Puree pierwsze siedem składników plus 2 Tbs. olej w blenderze, aż będzie gładki, około 30 sekund.
Wlać wszystko, ale 3/4 szklanki mieszanki do worka galon wielkości zamek błyskawiczny.
Dodać mięso; zamknąć i przechowywać w lodówce 30 minut do 4 godzin.
Ubić 1/4 szklanki oliwy z oliwek do pozostałej mieszanki do dressingu.
Śliwki posmarować olejem, doprawić solą i pieprzem. Migdały tostujemy w 350-stopniowym piekarniku przez 4 minuty. Kapustę drobno pokroić. Odstaw wszystko na bok.
Zbuduj ogień po jednej stronie grilla, abyś miał bezpośrednie i pośrednie ciepło. Gdy węgle są pokryte białym popiołem, umieść śliwki, pokrój bok w dół, a mięso na bezpośrednim ogniu; przykryj i grilluj, aż mięso będzie dobrze usmażone, 5 minut. Następnie obrócić wieprzowinę na drugą stronę, 5 minut więcej, przestawiając śliwki, aby zapewnić równomierne brązowienie. Przenieść mięso i śliwki do pośredniego ciepła; przykryć i grill 12 do 13 minut, lub do mięsa termometr włożony w najgrubszym końcu rejestry mięsa 145 Stopni F (63 Stopni C).
Wyjąć mięso i śliwki na talerz; odstawić na 5 minut lub do 1 godziny.
Pokrój wieprzowinę w poprzek na plastry o grubości 1/2 cala. Kapustę wrzucić z migdałami, solą, pieprzem i większością sosu. Ułóż slaw w każdym z sześciu płytkich misek.
Porcję wieprzowiny ułożyć na każdej połówce i 2 połówki śliwek.
Skropić pozostałym sosem; dekorować kolendrą.