Grillowana Sałatka z polędwicy wieprzowej Adobo ze śliwkami i migdałami

Grillowana Sałatka z polędwicy wieprzowej Adobo ze śliwkami i migdałami
Grillowana Sałatka z polędwicy wieprzowej Adobo ze śliwkami i migdałami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 469 kalorii, 36g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jeśli masz kapustę napa, chipotle chilies w sosie adobo, liście kolendry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać śliwkowe migdały, możesz podążać za tym daniem głównym z Mus Czekoladowy Z Awokado jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka z polędwicy wieprzowej Adobo ze śliwkami i migdałami, Grillowana polędwiczka wieprzowa ze śliwkami, oraz Grillowana polędwiczka wieprzowa i śliwki w kremowym sosie z koziego sera.

Instrukcje

1
Puree pierwsze siedem składników plus 2 Tbs. olej w blenderze, aż będzie gładki, około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać wszystko, ale 3/4 szklanki mieszanki do worka galon wielkości zamek błyskawiczny.
3
Dodać mięso; zamknąć i przechowywać w lodówce 30 minut do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Ubić 1/4 szklanki oliwy z oliwek do pozostałej mieszanki do dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
5
Śliwki posmarować olejem, doprawić solą i pieprzem. Migdały tostujemy w 350-stopniowym piekarniku przez 4 minuty. Kapustę drobno pokroić. Odstaw wszystko na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
6
Zbuduj ogień po jednej stronie grilla, abyś miał bezpośrednie i pośrednie ciepło. Gdy węgle są pokryte białym popiołem, umieść śliwki, pokrój bok w dół, a mięso na bezpośrednim ogniu; przykryj i grilluj, aż mięso będzie dobrze usmażone, 5 minut. Następnie obrócić wieprzowinę na drugą stronę, 5 minut więcej, przestawiając śliwki, aby zapewnić równomierne brązowienie. Przenieść mięso i śliwki do pośredniego ciepła; przykryć i grill 12 do 13 minut, lub do mięsa termometr włożony w najgrubszym końcu rejestry mięsa 145 Stopni F (63 Stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Wyjąć mięso i śliwki na talerz; odstawić na 5 minut lub do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Pokrój wieprzowinę w poprzek na plastry o grubości 1/2 cala. Kapustę wrzucić z migdałami, solą, pieprzem i większością sosu. Ułóż slaw w każdym z sześciu płytkich misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
9
Porcję wieprzowiny ułożyć na każdej połówce i 2 połówki śliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
10
Skropić pozostałym sosem; dekorować kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwiczki wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Alma de Los Andes Reserva Malbec. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Alma de Los Andes Reserva Malbec
Alma de Los Andes Reserva Malbec
Wyselekcjonowane winogrona z Agrelo i Uco Valley są poddawane długiej maceracji i 12-miesięcznej obróbce dębu, aby uzyskać ten pyszny, intensywnie owocowy Malbec z nutami borówki i boysenberry z nutą mineralności.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia51
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn