Grillowana Sałatka Z Papryką Cukiniową

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grillowanej sałatki z cukinii. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 182 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, oliwę z oliwek, paprykę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowana cukinia i papryka Fattoush, Grillowany łosoś i cukinia z sosem z czerwonej papryki, oraz Grillowany Łosoś & Cukinia Z Sosem Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj grill do bezpośredniego gotowania na ciepło na średnio gorącym węglu drzewnym( średnio wysokie ciepło dla gazu); patrz procedura grillowania lub podgrzać patelnię grillową 2-palnikową na średnim ogniu do gorąca.
Warzywa wymieszać z 2 łyżkami oleju, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Grill, obracając od czasu do czasu, do miękkości, 6 do 8 minut w sumie. Jeśli używasz patelni grillowej, grilluj partiami, od 10 do 15 minut na partię.
Przenieść papryki do miski i odstawić, pokryte, 10 protokół. Paprykę obrać i pokroić na 1-calowe kawałki.
Pokrój cukinię w poprzek na 1-calowe kawałki.
Wymieszać ocet, brązowy cukier, 1/4 łyżeczki soli, 1/8 łyżeczki pieprzu i pozostałe 2 łyżki oleju w dużej misce. Wymieszać z warzywami i bazylią.
Odstawić 15 minut na smaki do mieszania.