Grillowana Sałatka z Okra i Tomatillo
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Grillowana Sałatka z Okra i Tomatillo może być niesamowitym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka kolendry, oliwa z oliwek, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Spróbuj Sałatka z grillowanej kiełbasy Okran i pomidorów, Grillowany pstrąg z sosem Tomatillo i sałatką ogórkową, oraz Grillowana polędwiczka wieprzowa z salsą awokado-brzoskwiniową i grillowanym Tomatillo Guacamole dla podobnych receptur.
Instrukcje
Z pomidorów usunąć łuski; dokładnie umyć i cienko pokroić.
Przykryć zimny ruszt natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnim ogniu (350 do 400).
Umieścić Tomatillo na ruszcie do gotowania i grill, przykryte pokrywą grilla, 4 minut z każdej strony lub do miękkości.
Zdjąć z grilla; grubo posiekać.
Wrzucić cebulę z 1 łyżeczką. oliwa z oliwek. Cebulę grillować w wok lub metalowym koszu, przykrytym pokrywą grilla, na średnim ogniu (350 do 40
5 minut lub do lekko zwęglone, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z grilla i grubo posiekać.
Okra przeciąć na pół wzdłuż i wrzucić z pozostałą 1 łyżeczką. olej. Okra grillowa w wok grillowy lub metalowym koszu, przykryta pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
5 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
W dużej misce wymieszać skórkę z limonki i 6 kolejnych składników. dodać pomidory, cebulę i okrę, podrzucając do okry.
Podawać w temperaturze pokojowej.