Grillowana Sałatka z kurczaka z rzodkiewką, ogórkami i estragonowym Pesto

Grillowana Sałatka z kurczaka z rzodkiewką, ogórkami i pesto z estragonu może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 417 kalorii, 27g białka, oraz 31 g tłuszczu. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz połówki piersi kurczaka, zielenie dla niemowląt, liście pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 72%. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka Z Kurczaka Z Rzodkiewką, Ogórkami I Estragonowym Pesto, Grillowane pasztety z kurczaka z sałatką ziołową i smażoną rzodkiewką, oraz Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto.
Instrukcje
Ułożyć 1/4 szklanki liści estragonu, natkę pietruszki, 2 łyżki orzechów pinii, 1 łyżkę soku z herbaty i szalotkę w mini procesorze; grubo posiekać. Po uruchomieniu maszyny stopniowo dodawaj 3 łyżki oliwy z oliwek.Doprawić pesto do smaku solą i pieprzem.
Dodaj więcej oliwy z oliwek przez łyżeczki do herbaty, jeśli to konieczne.
Wymieszać 2 łyżeczki posiekanego estragonu, pozostałe 4 łyżeczki soku z cytryny i3 łyżki oleju w małej misce. Przyprawiamy solą i pieprzem.
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
Szczotkuj piersi kurczaka po obu stronach olejem.
Posypać solą i pieprzem. Grilluntil grill oznacza formę, skóra jest chrupiąca, andchicken jest gotowane przez, 7 do 8 minutsper side.
Przenieść na powierzchnię roboczą; pozostawić 5 minut. Za pomocą czystej szczotki, szczotkabrze boki chleba z olejem.
Posypać solą i pieprzem. Grilluj, aż po obu stronach pojawią się ciemnobrązowe ślady grilla, od 2 do 3 minut na stronę.
Miejsce zielenie, rzodkiewki i ogórekw dużej misce. Wrzuć opatrunek. Doprawić solą i pieprzem. Podziel saladamong 4 talerze.
Pokrój grillowane piersi kurczaka w plastry o grubości 1/3 cala. Ułóż 1 pokrojone piersi na szczycie sałatki na każdym talerzu.Łyżka estragon pesto na kurczaka.
Pozostałe 2 łyżki sosu posypać sałatkami.
Podawać z grillowanymi plastrami chleba.