Grillowana Sałatka Z Gorzkich Warzyw Z Prażonymi Burakami, Przyprawionymi Orzechami Pekan &
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie danie główne? Grillowana Sałatka z gorzkich zieleni z prażonymi burakami, przyprawami pekan i może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 513 kalorii, 12g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.39 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis z kuchni ma 61 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz zielenie, sól morską, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pekan można śledzić to danie główne z Tort Bourbon z orzechami pekan: klasyk południa jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest super. Spróbuj Sałatka Z Gorzkiej Zieleni Z Przyprawami Pekan I Persimmons, Ciepła sałatka z grillowanych Fig, winogron i gorzkiej zieleni, oraz Pieczony stek z grillowanymi winogronami szampana i sałatką z gorzkiej zieleni i sera pleśniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 375 F. opłucz buraki i obetnij liście (rezerwy na przepis z wykorzystaniem zieleni buraczanej). Każdy burak owinąć luźno folią aluminiową i wstawić do piekarnika. Pieczemy do miękkości i łatwo przekłuwamy końcówką noża do parkowania, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa Buraczane
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
1 żółty Owocowy Roll-up
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wyjąć z piekarnika i zdjąć folię. Odstawić do ostygnięcia.Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, odetnij każdy koniec liścia. Odepchnij skórę kciukami. Jeśli skóra nie łatwo się odrywa, buraki prawdopodobnie potrzebują więcej czasu w piekarniku. Spróbuj jeszcze 10 minut.Po obraniu pokroić buraki na duże kawałki.Podczas pieczenia buraków pokrój radicchio i endive wzdłuż na pół i ułóż na talerzu lub małej patelni do pieczenia. W małej misce, ubij razem ocet balsamiczny, 2 łyżki miodu, około 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Woda Plus 2 łyżki Soli
Endive
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Wlać tę mieszaninę równomiernie na radicchio i endive. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki Soli
Endive
4
Rozgrzać małą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj orzechy, miód i cayenne. Gotować, ciągle mieszając, przez około 5 minut, aż orzechy wydzielają smakowity zapach i lekko brązowieją.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Wyjmij z patelni ostrożnie widelcem i ułóż na talerzu lub kawałku papieru pergaminowego.Zrobić dressing łącząc olej, ocet i 2 łyżki pokruszone Roquefort w słoiku i energicznie wstrząsając, lub trzepaczką do emulgowania w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Roquefort
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone Krewetki, Obrane
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Podgrzej dużą patelnię lub patelnię na dużym ogniu lub przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Smażone Krewetki, Obrane
Płatki Warzywne
8
Umieścić radicchio i endive wycięte strony w dół i gotować, niezakłócony, przez około 4 minuty (mniej, jeśli grillowanie bezpośrednio nad ogniem).Wymieszane warzywa i buraki wymieszać z dressingiem i równomiernie podzielić na cztery talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Warzywa
Woda Plus 2 łyżki Soli
Endive
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
9
Umieść dwie połówki radicchio i dwie połówki endywii na każdym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki Soli
Endive
10
Posypać orzechami i Roquefort, dzieląc równomiernie między cztery płyty. Top z bardziej popękanym pieprzem i solą morską, do smaku.