Grillowana Sałatka z cukinii i dyni z sosem cytrusowym
Grillowana Sałatka z cukinii i dyni z sosem cytrusowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 162 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sok z limonki, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana letnia Kabaczek i cukinia, Grillowana cukinia / Squash, oraz Toskańska Grillowana Cukinia I Squash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym. Cebulę obrać, pozostawiając korzeń nienaruszony; każdą cebulę pokroić na 4 kliny.
Dodaj cebulę, cukinię i żółty squash do torby. Uszczelnić i marynować w lodówce 1 godzinę, obracając torebkę od czasu do czasu.
Warzywa odcedzić w durszlaku na misce, zastrzegając marynatę.
Umieść warzywa na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania i grilluj przez 8 minut lub do miękkości; od czasu do czasu obróć i podlej 3/4 szklanki marynaty.
Warzywa ułożyć na półmisku, posypać bazylią.
Warzywa podajemy z pozostałą marynatą.