Grillowana Sałatka z cebuli, wołowiny i słodkich ziemniaków

Grillowana cebula, wołowina i sałatka ze słodkich ziemniaków to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. Na $3.15 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, musztardę mieloną, nasiona kolendry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowana Sałatka z zielonej cebuli i słodkich ziemniaków z ciepłym Chèvre, Duszona wołowina z cebulą, słodkimi ziemniakami i pasternakiem, oraz Grillowana Sałatka ziemniaczano-cebulowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować sałatkę, połącz kolendrę, 1 łyżeczkę pieprzu, tymianek i 1/8 łyżeczki soli; przetrzyj obie strony steku.
Posypać plastry cebuli 1/8 łyżeczki pieprzu i 1/8 łyżeczki soli; spryskać sprayem do gotowania. Plastry cebuli nawlecz na szaszłyki lub ułóż w koszu do grillowania.
Umieść szaszłyki lub kosz do grillowania na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grill cebuli 5 minut z każdej strony lub do miękkości.
Wyjąć ze szaszłyków lub kosza; umieścić w dużej misce.
Lekko posmarować słodkie ziemniaki sprayem do gotowania.
Umieść na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania; grill 5 minut z każdej strony lub do lekko zarumienione. Lekko ostudzić; ziemniaki pokroić w paski 1/4 cala.
Dodać do cebuli; wrzucić do połączenia.
Aby przygotować dressing, połącz sok pomarańczowy i 6 kolejnych składników (sok pomarańczowy przez 1/4 łyżeczki soli), mieszając trzepaczką.
Umieść stek na stojaku grillowym pokrytym natryskiem; grilluj 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Umieść stek na desce do krojenia; pozostaw 5 minut.
Stek pokroić ukośnie w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
Umieść rukolę w dużej misce; skropić 1/4 szklanki dressing, podrzucając delikatnie do herbu.
Miejsce 1 Puchar mieszanka rukoli na każdym z 4 talerzy; góry każdej porcji z 1 Puchar mieszanka cebuli. Ułóż stek 3 uncje na każdej porcji; skropić każdą porcję z 1 łyżką sosu.