Grillowana Sałatka z brzoskwiń, cebuli i boczku z sosem maślanym
Grillowana Sałatka z brzoskwiń, cebuli i boczku z sosem maślanym może być tylko przystawką, której szukasz. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 2G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 45. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mięty, vidalia, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Grillowana Sałatka Z Brzoskwiń, Cebuli I Boczku Z Sosem Maślanym, Grillowana Sałatka Rzymsko-pomidorowa z boczkiem i domowym sosem z maślanki, oraz [] Sałatka z grillowanym czosnkiem i maślanką z kurczaka z sosem Maślankowo-Tahini dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W małej misce ubić majonez z kwaśną śmietaną, maślanką, miętą, pietruszką, szczypiorkiem i octem, doprawić solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Linia duży obramowany blachy do pieczenia z pergaminem. Ułóż plastry boczku na arkuszu w jednej warstwie i posyp brązowym cukrem i cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Pakiet Milk Duds
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Piec około 25 minut, aż do karmelizacji (boczek będzie chrupiący, gdy ostygnie).
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Ostudzić, a następnie pokroić boczek na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
6
W międzyczasie zapal grill lub rozgrzej patelnię grillową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
7
Cebulę posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Grill na umiarkowanym ogniu, obracając od czasu do czasu, aż zmiękną i rumiane, 10 minut. Cebulę oddzielić na krążki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
8
Brzoskwinie posmarować oliwą z oliwek i grillować na umiarkowanie wysokim ogniu do miękkości, 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina