Grillowana Sałatka z brzoskwiniami i mozzarellą

Grillowana Sałatka z brzoskwiniami i mozzarellą
Grillowana Sałatka z brzoskwiniami i mozzarellą to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 559 kalorii, 22g białka, oraz 38 g tłuszczu. Na $3.6 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka soli, kolendry, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać limonkową skórkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z brzoskwiń, mozzarelli i bazylii, Sałatka Z Rukoli Brzoskwiniowej I Świeżej Mozzarelli, oraz Sałatka melonowo-brzoskwiniowa z Prosciutto i mozzarellą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Obierz i posiekaj 1 brzoskwinię.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
2
Pozostałe 4 brzoskwinie pokroić na 28 (1/4 cala) rund, przecinając łodygę i dolne końce. (
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
3
Wyciąć brzoskwinie do wewnątrz z boków, cięcia każdej strony tylko aż do dołu. Wyrzuć doły.)
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
4
Proces posiekana brzoskwinia, zielona cebula, następne 7 składników, i, w razie potrzeby, tequila w robocie kuchennym 10 do 15 sekund lub do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
TequilaTequila
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
5
Dodaj olej i pulsuj 3 do 4 razy lub aż do całkowitego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Płaszcz zimny ruszt do gotowania z grilla z natryskiem do gotowania i umieścić na grillu. Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko).
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
7
Posmaruj obie strony rund brzoskwiniowych 1/3 szklanki sosu brzoskwiniowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
8
Grill brzoskwiniowe rundy, pokryte pokrywą grilla, ponad 350 do 400 (średnio-wysokie) ciepła 3 do 5 minut z każdej strony lub aż pojawią się ślady grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
9
Równomiernie ułożyć rukolę na 4 talerzach. Na każdym talerzu na przemian układamy 4 grillowane brzoskwinie i 4 plastry sera na rukoli. Na wierzchu po 3 rund brzoskwini.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rukiew WodnaRukiew Wodna
SerSer
BrzoskwiniaBrzoskwinia
10
Skropić pozostałym sosem brzoskwiniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
11
Dekorować, w razie potrzeby.
12
Grillowana Sałatka z brzoskwiniami i fetą: Rozgrzej piekarnik do 35
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Ser FetaSer Feta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Ułóż 1/4 szklanki orzechów pekan, posiekanych, w jednej warstwie na płytkiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
14
Piec 8 do 10 minut lub do tosty i pachnące, mieszając po 5 minutach. Zmniejsz brzoskwinie z 5 do 4 i zmniejsz sól do 1/2 łyżeczki. Substytut 8 filiżanek luźno zapakowanych liści sałaty Bibb (około 6 oz.; 1 do 2 główek sałaty) na rukolę i 1/4 szklanki pokruszonego sera feta na ser mozzarella. Obierz i posiekaj 1 brzoskwinię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Sałaty MaślanejLiście Sałaty Maślanej
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
Ser FetaSer Feta
Rukiew WodnaRukiew Wodna
SałataSałata
BrzoskwiniaBrzoskwinia
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
15
Każdą z pozostałych 3 brzoskwiń pokroić na 8 klinów. Postępuj zgodnie z przepisem w krokach 2-4, skracając czas grillowania klinów brzoskwiniowych do 2-3 minut z każdej strony lub do momentu pojawienia się śladów grillowania. Podzielić sałatę Bibb i 4 plastry gotowanego boczku, o połowę poprzecznie, między 4 talerze lub płytkie miski. Top z grillowanymi brzoskwiniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
Sałata MaślanaSałata Maślana
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
16
Posypać serem feta i orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser FetaSer Feta
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
17
Podawać z sosem. Przyrządza 4 porcje; przygotowanie: 25 min.,
18
Piec: 10 min., Grill: 6 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
19
Uwaga: Możesz również użyć patelni do grillowania, aby uzyskać te piękne ślady grillowania na brzoskwiniach.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
TrudnośćTwardy
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn