Grillowana Sałatka Z Awokado, Pomidora, Czerwonej Cebuli
Grillowane awokado, pomidor, czerwona cebula sałatka jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 838 kalorii, 21g białka, oraz 73g tłuszczu każdy. Na 4,42 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać sos pesto, pomidory, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sałatka Z Pomidorów, Cebuli, Awokado, Sałatka z awokado, pomidorów i cebuli, oraz Sałatka Z Awokado, Pomidorów , Jarmużu I Cebuli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Przykryć dużą tacę ćwiartkami pomidorowymi i odstawić.
Połówki awokado umieścić w misce i skropić oliwą z oliwek.
Umieść każdą połowę na gorącym otwartym grillu przez około 30 do 45 sekund.
Usuń i umieść na pomidorach ułożonych na tacy.
Ponownie skropić oliwą z oliwek.
W innej misce przykryj plastry czerwonej cebuli sokiem z połowy cytryny i oliwą z oliwek.
Cebulę umieść w pustych otworach awokado. Przykryć mieszanką cytryny i oliwy z oliwek. Następnie wierzch z pesto, rozprowadzając obficie ze wszystkich stron.
Posypać orzeszki piniowe i ser na wierzchu, do smaku.