Grillowana Sałatka z awokado i przegrzebka

Grillowana Sałatka z awokado i przegrzebka
Grillowana Sałatka z awokado i przegrzebka to bezglutenowe i wegańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.25 za porcję. Jedna porcja zawiera 1003 kalorii, 14g białka, oraz 84g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, przegrzebki morskie, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sałatka Z Przegrzebków, Mango I Awokado, Tropikalna Sałatka z awokado i Mango oraz tosty Kokosowe, oraz Sałatka Z Grillowanego Przegrzebka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Marynata: Umieść wszystkie składniki w średniej misce i ubijaj, aż będą gładkie. Rezerwy 1/4 szklanki marynaty w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Dodaj przegrzebki do miski z marynatą. Przykryć i przechowywać w lodówce do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wyjmij przegrzebki z marynaty i osuszyć ręcznikami papierowymi. Wyrzucić marynatę. Zalać dużą ciężką patelnię saute oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i umieścić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj przegrzebki w jednej warstwie. Gotować na złoty kolor z 1 strony, około 2 minut, w zależności od wielkości. Skręć i brązowy po drugiej stronie, kolejne 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
4
Odcedzić na papierowych ręcznikach i odstawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
5
Karmelizowane awokado: Płaszcz dno małej, nonstick patelni na średnim ogniu, z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Posypać 1 stronę plastrów awokado cukrem, solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Plastry AwokadoPlastry Awokado
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
7
Dodaj je do patelni i gotować, aż cukier jest karmelizowany i złoty, o 2 protokół. Delikatnie obrócić i gotować przez kolejne 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Wyjąć na talerz i odstawić.
1
Umieść sałaty dla niemowląt w misce z połową segmentów grejpfruta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj zarezerwowane 1/4 filiżanki marynaty i wrzucić, aż powlekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
1
Ułóż wystrojone sałaty na półmisku. Top z karmelizowanych awokado, pozostałe segmenty grejpfruta, i przegrzebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2
Podawać dodatkowe vinaigrette z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn