Grillowana Sałatka Warzywno-Makaronowa
Grillowane warzywko-Sałatka z makaronem wymaga mniej więcej 1 godzina i 35 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 2104 kalorii, 69g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje $5.12 za porcję. Sprawdza się jako danie główne. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jeśli masz pod ręką makaron farfalle, dressing, warzywa i kilka innych składników, możesz go zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 88%. Spróbuj Grillowana Sałatka Warzywno-Makaronowa, Sałatka makaronowa pieczona wegetariańska z makaronem z soczewicy Cukiniowej, oraz Grillowany makaron Wegetariańsko-Tortellini z bazylią Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
1/3 szklanki sosu zalać warzywami. Przykryć i przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Warzywa odsączyć, rezerwując marynatę. Nawlecz warzywa na każdym z ośmiu 10-calowych metalowych szaszłyków.
Pędzel z marynatą. Przykryj i grilluj warzywa 4 do 6 cali od średniego ciepła 15 do 20 minut, obracając i szczotkując dwa razy marynatą, aż będzie krucho-miękka.
Podczas gdy warzywa są grillowane, gotować i odsączyć makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Usuń warzywa ze szaszłyków. Wrzucić warzywa, makaron i pozostałe 1/3 szklanki dressing, dodając dodatkowy dressing w razie potrzeby.