Grillowana Sałatka Warzywno-Makaronowa
Grillowane warzywko-Sałatka z makaronem jest wegańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 526 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz makaron farfalle, dressing, warzywa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka makaronowa pieczona wegetariańska z makaronem z soczewicy Cukiniowej, Grillowany makaron Wegetariańsko-Tortellini z bazylią Vinaigrette, oraz Sałatka pastanowo-warzywna.
Instrukcje
1/3 szklanki sosu zalać warzywami. Przykryć i przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Warzywa odsączyć, rezerwując marynatę. Nawlecz warzywa na każdym z ośmiu 10-calowych metalowych szaszłyków.
Pędzel z marynatą. Przykryj i grilluj warzywa 4 do 6 cali od średniego ciepła 15 do 20 minut, obracając i szczotkując dwa razy marynatą, aż będzie krucho-miękka.
Podczas gdy warzywa są grillowane, gotować i odsączyć makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Usuń warzywa ze szaszłyków. Wrzucić warzywa, makaron i pozostałe 1/3 szklanki dressing, dodając dodatkowy dressing w razie potrzeby.