Grillowana Sałatka Warzywna Z Brązowym Masłem Vinaigrette

Grillowana sałatka warzywna z brązowym masłem Vinaigrette to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 414 kalorii, 7G białka, oraz 39g tłuszczu. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 30 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, masło, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jesienna Sałatka Panzanella z cytrynowo-brązowym masłem Vinaigrette, Ciepły Brązowy Ryż I Grillowana Sałatka Warzywna, oraz Grillowany okoń morski nad sałatką warzywną z winegretem kolendry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj gorący ogień do bezpośredniego gotowania na węglu drzewnym grill.To zrobić vinaigrette, w rondlu na średnim ogniu, roztopić masło. Gdy masło jest stopiony, zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować delikatnie, wirowanie patelni często, aż masło jest rumiane i pachnie orzechowy, o 10 protokół.
Ostudzić do temperatury pokojowej. W dużej misce, ubij razem brązowe masło, szalotka, czosnek, musztarda i ocet.
Ubić olej i doprawić do smaku solą i pieprzem. (Można również wirować składniki razem w blenderze, jeśli chcesz.) W dużej misce wymieszać kalafior, marchew, rzodkiewki i 1/2 szklanki oliwy z oliwek. Doprawić solą i pieprzem.
Włożyć warzywa na ruszt i gotować, obracając raz, aż pojawią się wyraźne ślady grilla, około 2 minut na stronę. Chcesz mieć ładną karmelizację na warzywach, ale nadal powinny mieć do nich trochę uczciwości.
Wyjmij warzywa z grilla, włóż je do dużej miski i pozostaw do ostygnięcia.
Dodaj rukolę, miętę i winegret i dobrze wrzucić. Warzywa podzielić równomiernie pomiędzy 6 talerzy sałatkowych. Top z kozim serem, dzieląc go równomiernie i podawać