Grillowana Sałatka Czosnkowo-Ziemniaczana

Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Grillowana Sałatka czosnkowo-ziemniaczana może być niesamowitym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 44 kalorie, 0g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz seler, musztardę heinz, prawdziwy majonez mayo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Grillowana ciepła sałatka ziemniaczana z pieczonym czosnkiem i dressingiem z czarnych oliwek, Czosnkowo-Oregano Grillowane Ziemniaki, oraz Grillowany Czosnek Zioła Ziemniaki Kliny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Umieść ziemniaki i wodę w 2-qt. zapiekanka do mikrofalówki; pokrywa pokrywką. Mikrofalówka na wysokości 8 min., obracanie naczynia po 4 min. W międzyczasie, wyciąć cienki plasterek z góry każdego ząbka czosnku, pozostawiając papierową skórę na goździkach; wyrzucić szczyty. (Nie przecinaj końców korzeni.)
Czosnek umieścić na arkuszu folii; skropić 1 łyżką. opatrunek. Zawiń czosnek w folię.
Ziemniaki odcedzić; nawlec na szaszłyki.
Pędzel z pozostałym opatrunkiem. Grilluj ziemniaki i czosnek 10-15 min. lub do momentu, gdy ziemniaki będą miękkie, często obracając ziemniaki i szczotkując pozostałym sosem.
Ziemniaki i czosnek wyjąć z grilla; ostudzić.
Usuń miąższ czosnku ze skórek. (Patrz Wskazówka.)
Czosnek wymieszać z majonezem i musztardą w dużej misce.
Do musztardy dodać ziemniaki i seler; lekko wymieszać. Przechowywać w lodówce kilka godzin lub do schłodzenia.