Grillowana Sałatka brzoskwiniowa z sosem z sera pleśniowego

Need a przystawka bezglutenowa? Grillowana Sałatka brzoskwiniowa z sosem z sera pleśniowego może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 51 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz Oscar mayer boczek, rozdarta sałata rzymska, plantatory deluxe nerkowce i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Grillowana Sałatka Rzymska z sosem z sera pleśniowego, Grillowana sałatka jarzynowa z kremowym sosem z sera pleśniowego, oraz grillowana sałatka warzywno-stekowa z serem pleśniowym i sosem szczypiorkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Brzoskwinie posmaruj olejem. Grill 3 do 4 min. z każdej strony lub tylko do miękkości i podgrzewane przez. Lekko schłodzić.
Każdy kawałek brzoskwini przeciąć na pół. Półmisek przykryć sałatą, na wierzch z brzoskwiniami, orzechami i boczkiem.