Grillowana Sałatka Brzoskwiniowa
Grillowana Sałatka brzoskwiniowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 357 kalorii, 4G białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet ryżowy, sól, pekan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka brzoskwiniowa z sosem z kminku brzoskwiniowego, Przyprawa przetarta grillowana pierś kaczki z grillowaną brzoskwinią i sałatką z koziego sera, oraz Grillowana Sałatka z brzoskwiń, awokado i krabów z sosem z awokado i brzoskwiń.
Instrukcje
Rozgrzej patelnię do grilla na średnim ogniu.
Połącz ocet ryżowy i Dijon w małej misce. Powoli wlać oliwę do miski, stale ubijając do emulgowania. Doprawić solą.
Umieścić brzoskwinie w misce i skropić oliwą z oliwek.
Posypać solą i dobrze wymieszać.
Umieścić na grillu i gotować przez 1 do 2 minut z każdej strony.
Umieścić mieszankę mesclun w dużej misce.
Dodaj posiekane pekany, fetę i ugotowane brzoskwinie.
Mżawka sałatka z sosem i wrzucić do płaszcza.