Grillowana sałata rzymska z winegretem z serem pleśniowym i boczkiem

Grillowana sałata rzymska z winegretem z serem pleśniowym i boczkiem
Jeśli masz około 23 minut do spędzenia w kuchni, grillowana sałata rzymska z winegretem z serem pleśniowym i bekonem może być superbezglutenowym i pierwotnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis pozwala na przygotowanie 6 porcji o wartości 360 kalorii , 11 g białka i 29 g tłuszczu każda. Za 1,95 USD za porcję przepis ten pokrywa 25% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis podoba się 3 smakoszom i kucharzom. Czwarty lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy dzięki temu przepisowi. Jest on dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i kup bekon, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 76% , to danie jest solidne. Podobne przepisy znajdziesz w przepisach : grillowana sałatka z sałatą rzymską, boczkiem i serem pleśniowym, sałatka z buraków i sera pleśniowego z dressingiem winegret cytrusowym oraz grillowane figi z serem pleśniowym i miodem cytrusowym .

Instrukcje

1
Zobacz jak przygotować ten przepis.
2
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Rozgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek na patelni na wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj cebulę i boczek i smaż, aż boczek będzie chrupiący. Do tej samej patelni dodaj ocet balsamiczny i 1 łyżkę oliwy z oliwek i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Zdjąć z ognia i odstawić.
6
Posmaruj sałatę rzymską pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek, połóż ją na grillu przekrojoną stroną do dołu i szybko podsmaż.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
7
Podawaj sałatę przekrojoną stroną do góry i polej ją sosem balsamicznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I PosiekanaPapryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
8
Posyp serem pleśniowym i udekoruj grubo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęknięty Czarny PieprzPęknięty Czarny Pieprz
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn