Grillowana sałata rzymska z winegretem z serem pleśniowym i boczkiem

Grillowana sałata rzymska z winegretem z serem pleśniowym i boczkiem
Jeśli masz około 23 minut do spędzenia w kuchni, grillowana sałata rzymska z winegretem z serem pleśniowym i bekonem może być superbezglutenowym i pierwotnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis pozwala na przygotowanie 6 porcji o wartości 360 kalorii , 11 g białka i 29 g tłuszczu każda. Za 1,95 USD za porcję przepis ten pokrywa 25% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis podoba się 3 smakoszom i kucharzom. Czwarty lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy dzięki temu przepisowi. Jest on dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i kup bekon, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 76% , to danie jest solidne. Podobne przepisy znajdziesz w przepisach : grillowana sałatka z sałatą rzymską, boczkiem i serem pleśniowym, sałatka z buraków i sera pleśniowego z dressingiem winegret cytrusowym oraz grillowane figi z serem pleśniowym i miodem cytrusowym .

Instrukcje

1
Zobacz jak przygotować ten przepis.
2
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Rozgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek na patelni na wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Dodaj cebulę i boczek i smaż, aż boczek będzie chrupiący. Do tej samej patelni dodaj ocet balsamiczny i 1 łyżkę oliwy z oliwek i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Zdjąć z ognia i odstawić.
6
Posmaruj sałatę rzymską pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek, połóż ją na grillu przekrojoną stroną do dołu i szybko podsmaż.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
7
Podawaj sałatę przekrojoną stroną do góry i polej ją sosem balsamicznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
8
Posyp serem pleśniowym i udekoruj grubo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęknięty Czarny PieprzPęknięty Czarny Pieprz
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn