Grillowana Sałata Rzymska

Grillowana sałata rzymska zajmuje ok. 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 3. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 144 kalorie, 1G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Przepis ten zachwycił 2305 osób. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, zioła, takie jak rozmaryn, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, Wegetariańskie lacto ovo i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Grillowana mała sałata rzymska z parmezanem Vinaigrette, Sałatka Z Sałaty Rzymskiej Z Sosem Kolendrowym, oraz Sałata Rzymska Z Salami, Serem I Marchewką.
Instrukcje
Przygotuj serca rzymskie: ściągnij stare liście. Odetnij górną 1 lub 2 cale główki sałaty i ogól rumianą część końca korzenia, pozostawiając koniec korzenia nienaruszony, aby głowa sałaty pozostała razem.
Przygotuj grill na wysokie, bezpośrednie ciepło.
Do małej miski włóż olej, ocet, zioła, sól i pieprz i ubijaj widelcem, aby połączyć. Pomaluj serduszka sałaty winegretem.
Grill: Grill serca rzymskie aż lekko rumiane ze wszystkich stron, obracając co minutę lub dwie, aż gotowe.
Podawać natychmiast. Możesz albo podawać serca w całości, albo posiekać je i wrzucić na sałatkę.