Grillowana Salsa Puttanesca
Grillowana Puttanesca Salsan to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 1G białka, oraz 15 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, oregano, kapary i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kanapki Halibut z grillowaną salsą Puttanesca, Halibut z surową salsą Puttanesca, oraz Grillowany łosoś puttanesca dla podobnych receptur.
Instrukcje
Oliwki przykryć zimną wodą i odstawić na 30 minut.
Grill do średniej wysokości.
Pomidory i czerwoną cebulę posmarować 1/4 szklanki oliwy z oliwek. Grillować, aż lekko zwęglone i zmiękną. Natychmiast posiekaj pomidory i cebulę, a następnie wrzuć czosnek, gdy jest jeszcze gorący. Doprawić solą i pieprzem; ostudzić do temperatury pokojowej.
Wymieszać ocet i pastę anchois. Powoli skropić pozostałą 1/4 szklanki oliwy z oliwek, stale ubijając, aż lekko zgęstnieje.
Oliwki odcedzić i posiekać.
Połącz posiekane pomidory i cebulę z oliwkami, kaparami i oregano.
Mżawka vinaigrette na warzywa, i wrzucić delikatnie do herbu.