Przepis Grillowana Salsa Melts jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest doskonałym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 73 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 20. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz big pepper jack ser, mielony kminek, kolendra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brie Crab Cake Precel Slider topi się z salsą truskawkowo-ananasową, Grillowany Tuńczyk Topi Się, oraz Grillowane Patty Topi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2
Połącz pierwsze 6 składników.
3
Połowę rusztu przykryć arkuszem folii o dużej wytrzymałości. Kromki chleba grillowego na odsłoniętej stronie 30 sek. do 1 min. lub aż do spodu są złotobrązowe. Obrócić kromki chleba i ułożyć na kratce pokrytej folią. Top z serem, następnie mieszanki pomidorowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
Smażone Krewetki
4
Grill 3 do 4 min. lub aż ser topi się i mieszanka pomidorowa jest podgrzewana.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Wina Tudor Balo Vineyard Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 68 dolarów za butelkę.