Przepis Max Holtzman ' s Grillowana Salsa Mango może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 42 minuty. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,53 zł za porcję. Ta przystawka ma 159 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z pomarańczy, mango na Florydzie, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany kurczak z mango z salsą truskawkową Mango, Grillowana Ananasowa Salsa Mango, oraz Grillowana Salsa Ananasowo-Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Plastry mango i krążki cebuli lekko zalać oliwą z oliwek i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Umieść plastry mango na średnim grillu około 2 minut z każdej strony. Grilluj cebulę około 2 do 4 minut z każdej strony, uważając, aby obrócić tylko raz (pomoże to utrzymać je razem i uniknąć spadania kawałków przez grill). Gdy mango mają ładne ślady grilla po kilku minutach z każdej strony, zdejmij z grilla. Gdy cebula lekko zwęglona, ale nadal zachowuje umiarkowaną jędrność, usuń z grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Posiekaj mango i cebulę i umieść w dużej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
5
Połącz wszystkie powyższe składniki, w tym sok z limonki i pomarańczy i dodaj sól i pieprz do smaku. W procesie mieszania duża ilość soku zbierze się na dnie miski. Polecam odsączyć sok i umieścić salsę w lodówce, przykrytej na około 20 minut. Następnie użyj salsy na grillowanej rybie lub podaj jako dodatek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Vin de Sandwich Pinot Noir Jimmy ' ego Johna. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.