Grillowana Salsa Ananasowa
Grillowany ananas Salsan to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 33 kalorie, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz kolendrę, 1/4 szklanki Kraft pikantny włoski dressing, kawałki ananasa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Karaiby Grillowana polędwiczka wieprzowa z grillowaną salsą ananasową, Kotlety wieprzowe z grilla z grillowaną salsą ananasową, oraz Grillowana Salsa Ananasowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grilla na średnim ogniu. Włóż kawałki ananasa na szaszłyki.
Pędzel z 2 łyżkami. opatrunek. Pozostały opatrunek odstawić do późniejszego użycia.
Grill 3 do 5 min. z każdej strony lub aż do ogrzania.
Usuń ananasa ze szaszłyków. Ananasa drobno posiekać; umieścić w małej misce.
Dodaj reserved 2 łyżki. dressing, cebula, kolendra i papryka; wymieszać lekko.