Grillowana sałatka ze szparagami i komosą ryżową z kozim serem i winegretem z czarnej oliwy

Grillowane szparagi i sałatka z komosy ryżowej z kozim serem i winegretem z czarnej oliwy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 940 kalorii, 24g białka, oraz 69g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.49 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka oliwek nicoise, gałązki pietruszki, ocet winny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest super. Spróbuj Sałatka z komosy ryżowej ze szparagami, kozim serem i czarnymi oliwkami, Sałatka z pomidorów, koziego sera i czarnych oliwek, oraz Kremowy Ser Kozi Szparagowa Sałatka Z Komosy Ryżowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szparagi posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem do smaku. Grill z obu stron, aż tylko gotowane przez, O 2 protokół z każdej strony.
Zdjąć z grilla i przeciąć na pół.
Zagotować 8 szklanek osolonej wody.
Dodać komosę ryżową i gotować do miękkości.
Odcedzić i spłukać zimną wodą i ponownie odcedzić.
Umieść komosę ryżową w średniej misce i dodaj czerwony ocet winny, oliwę z oliwek, natkę pietruszki i 1/4 szklanki winegret z oliwek. Wymieszać, aby połączyć.
Na talerzu ułożyć kozi ser, szparagi, całe oliwki nicoise, pokrojone pomidory i gałązki pietruszki.
Połączyć ocet, musztarda, chile proszek, oliwki i oliwa z oliwek w blenderze i zmiksować na gładką.