Grillowana Sałatka Z Nektarynką
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Grillowana Sałatka z nektarynki może być świetnym przepisem na wypróbowanie. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 367 kalorii, 4G białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, ocet winny, nektaryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowana Sałatka Z Nektarynką, Sałatka z grillowanym kurczakiem i Nektarynką, oraz Grillowana Sałatka Z Nektarynką I Rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połówki nektarynki skropić odrobiną oliwy z oliwek. Grill wyciąć bok w dół na 2-3, obracając w połowie, aby uzyskać piękne ślady grilla. Odstawić. W misce ubij razem Dijon, ocet, miód i cukier.
Ubij w 1/2 oliwy do emulgowania.
Dodać sól i pieprz i wymieszać. Tosty slivered migdały na małej patelni na średnim ogniu, aż po prostu zmieniając złoty kolor. W dużej misce, wrzucić sałatę z wystarczającą ilością opatrunku lekko płaszcz (nie będzie używać całego opatrunku; Zapisz, aby mieć kolejną sałatkę jutro!) Wrzucić ciepłe prażone migdały. Sałatę podzielić na cztery talerze.
Na każdą porcję ułożyć pół nektarynki.
Mżawka nektarynka z odrobiną więcej dressingu. Widelcem pokrój ser pleśniowy na kawałki i rozłóż między cztery talerze. * Grill więcej owoców, jeśli chcesz, aby każdy talerz miał dwie połówki zamiast.