Grillowana Sałatka z wołowiny i fasoli z pomidorami może być tylko przystawką, której szukasz. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 71 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Jeśli masz klasyczny ranczo dressing, fasola, liście sałaty, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Burgery fasolowe z grillowaną kukurydzą, Pesto + pomidory, Grillowany Tuńczyk z Puree z białej fasoli, Tapenadą z oliwek i pieczonymi pomidorami Cherry, oraz Scott ' s Beef Hotdog z gorgonzolą, marynowanymi pomidorami, grillowaną cebulą i Frisee dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ubij dressing i musztardę trzepaczką drucianą, aż dobrze się wymieszają; przykryj. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Przykryj duży półmisek sałatą. Top z mięsem, fasolą i pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
Dodatki (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala