Grillowana Słodka włoska kiełbasa z kurczaka w sosie pomidorowym na Linguine

Grillowana Słodka włoska kiełbasa z kurczaka z sosem pomidorowym krem nad Linguine może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 597 kalorii, 28g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 62 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oliwy z oliwek, cebuli, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć jasnego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Bułeczki Kremowe jako deser. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Słodka włoska kiełbasa i Tortellini w sosie pomidorowo-winnym Marsala, Linguine w sosie pomidorowym z kiełbasą drobiową, pomidorami w plastrach, kapustą i perłami Mozzarella, oraz Linguine z włoską kiełbasą z kurczaka, pomidorami i zupą z jarmużu.
Instrukcje
Przygotuj grill do bezpośredniego gotowania i rozgrzej grill do średniego zakresu temperatur.
Kiełbasa grilluje na bezpośrednim ogniu, obracając się co minutę.
Zdjąć z grilla. Lekko schłodzić.
Pokrój kiełbasę w 1/4-calowe okręgi.
Tymczasem na średnim ogniu rozgrzać olej na dużej ciężkiej patelni.
Dodać cebulę i smażyć przez około 2 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 30 sekund. Zmniejszyć ogień do niskiej i dodać wino, pomidory, kiełbasa, oregano i 1/4 łyżeczki każda sól i pieprz. Gotować około 3 protokół.
Dodać śmietanę i gotować przez minutę.
Tymczasem gotuj linguine we wrzącej osolonej wodzie zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Gotuj do al dente.
Drenaż. Porcję ugotować linguine na 4 ciepłe talerze lub miseczki makaronu. Łyżka kiełbasy / sos do makaronu.
Każdy z nich posypać parmezanem i udekorować świeżym oregano.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico]()
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
Ciemny rubinowy kolor, z dużą ilością aromatów czekolady, jagód i wanilii, jest treściwy i aksamitny, z dużą ilością owoców i długim, soczystym wykończeniem. Piękna z wielkiego rocznika.