Grillowana ryba z salsą pomarańczowo-Koprową

Przepis Grillowana ryba z salsą pomarańczowo-Koprową może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 403 kalorie, 32G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 3,42 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, ocet winny, pomarańcze, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubiło to danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowana ryba z salsą pomarańczowo-koprową, Tacos rybne z salsą pomarańczową, oraz Biała Ryba Z Salsą Pomarańczową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić 2 łyżki oleju, ocet, kolendrę, 2 łyżeczki sosu sojowego, imbir i cukier w średniej misce.
Z pomarańczy wyciąć skórkę i biały rdzeń; wyrzucić. Trzymając pomarańcze nad miską, aby złapać soki, pokroić między membranami, aby uwolnić segmenty do miski.
Dodać koper włoski i cebulę; wrzucić delikatnie. Doprawić solą i pieprzem. (Salsę można zrobić 3 godziny wcześniej. Cover; chill.)
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
Wymieszaj 3 łyżki oleju, 1 łyżkę sosu sojowego i czosnek w szklanym naczyniu na ciasto. Włączyć ryby w mieszaninie oleju do herbu.
Rybę posypać solą i pieprzem. Grill, aż tylko nieprzezroczyste w centrum, o 3 minut na stronie.
Przenieś na talerze. Łyżka salsy.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.