Grillowana Ryba Cytrynowo-Koperkowa

Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i danie główne pescatarian? Grillowana cytrynowo-koperkowa ryba może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać Koper, majonez o obniżonej zawartości tłuszczu majonez, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Paczki rybne Meyer cytryna i koperek, Chrupiąca ryba w sosie z koperkiem cytrynowym, oraz Chrupiąca ryba w sosie cytrynowo-koperkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Wymieszaj majonez, skórkę z cytryny, sok z cytryny i koperek.
Ryby umieścić na natłuszczonym ruszcie grillowym.
Pędzel z połową mieszanki majonezu.
Pędzel z pozostałą mieszaniną majonezu. Grill dodatkowo 5 do 8 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.