Grillowana przystawka warzywno-Stekowa

Grillowana przystawka warzywno-Stekowa wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 121 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby portabella, stek z polędwicy wołowej, pomidory koktajlowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana przystawka warzywno-Stekowa, Grillowana przystawka warzywno-Stekowa, oraz Grillowany stek i wegetariańskie kebaby dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W dużej misce, miejsce grzyby, wołowina, cebula i 1/2 szklanki vinaigrette; wrzucić do herbu.
Odstawić 10 minut; spuścić.
Umieścić mieszaninę w koszu grillowym (Wok grillowy).
Umieść kosz na grillu. Przykryć grill; gotować na średnim ogniu 7 do 9 minut, wstrząsając kosz lub mieszając mieszaninę wołowiny dwa razy, aż warzywa będą miękkie i wołowina jest pożądana doneness. Wymieszać z pomidorami.
Łyżka mieszanki wołowiny do naczynia do serwowania. Wymieszać pozostałe 2 łyżki vinaigrette.