Grillowana przyprawowo polędwiczka wieprzowa z batatami i szalotkami

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Grillowana Polędwica wieprzowa z dodatkiem słodkich ziemniaków i szalotki może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.25 za porcję. Jedna porcja zawiera 530 kalorii, 39g białka, oraz 24g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać szalotki tym 2 cale góry, cayenne, tymianek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Natarte Przyprawami, Przyprawa Przetarta Polędwica Wieprzowa, oraz Polędwiczki Wieprzowe Natarte Przyprawami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zapal grill. W małej misce, połączyć 3 łyżki oleju z cayenne, tymianek, gałka muszkatołowa, brązowy cukier, ocet, 3/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu. Przetrzyj mieszaninę na wieprzowinie.
Doprowadzić średni garnek wody do wrzenia.
Dodać słodkie ziemniaki i gotować, aż prawie miękkie, o 5 protokół.
Umyj słodkie ziemniaki i szalotki pozostałymi 2 łyżkami oleju i posyp pozostałą 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Grillować wieprzowinę na umiarkowanym ogniu, obracając raz, aż do średniego, 12 do 15 minut w ogóle.
Przełożyć wieprzowinę na deskę do rzeźbienia i pozostawić do odpoczynku w ciepłym miejscu.
Grillować słodkie ziemniaki i szalotki, obracając, do miękkości, o 5 protokół.
Pokroić wieprzowinę w plastry o przekątnej 1/2 cala.
Odmiana: Zastąp 1 funt szparagów na szalotki. Zdejmij twarde końce i użyj dodatkowej łyżki oleju do szczotkowania włóczni. Grillować przez około 10 minut.
Rekomendacja wina: bujny, jammy owocowy smak australijskiego Shiraz sprawia, że jest to świetny partner do grillowanych mięs. Spróbuj jednego tutaj na niedrogie, ale smaczne uczta.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Menage Trois Malbec. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![Menage a Trois Malbec]()
Menage a Trois Malbec
Nieodparta mieszanka jeżyn, jagód, ciemnych wiśni i odrobiny przypraw. Dzięki miękkim, okrągłym taninom i aksamitnemu wykończeniu to wino jest uosobieniem pasji.Idealne połączenie z grillowaną wieprzowiną, wędzonym łososiem i makaronem z sosem pesto.