Grillowana Przepiórka z melasą z granatu i polewą chrzanową z pikantnymi orzechami włoskimi i winegretem mandarynkowym

Grillowana Przepiórka z melasą z granatu i polewą chrzanową z pikantnymi orzechami włoskimi i winegretem mandarynkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 71g białka, 69g tłuszczu, oraz w sumie 1173 kalorii. Na $10.9 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, musztardę dijon, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać orzechy włoskie można śledzić to danie główne z Ciasto pistacjowe z orzechami włoskimi jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kofte z tuńczyka z granatem Melasa-glazura miętowa z pokruszonym pikantnym hummusem, Kury kornwalijskie z glazurą granat-Melasa, oraz Sałatka z brukselki z orzechami laskowymi, parmezanem i melasą z granatu vinegrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w małej misce.;
Rozgrzej patelnię grillową. Przepiórki doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Grilluj skórę bokiem w dół przez 2-3 minuty, aż się złoci, odwróć i posmaruj szkliwem. Grilluj przez 3-4 minuty dłużej, Usuń i szczotkuj większą ilością glazury.;
Umieścić cukier, wodę i cayenne w małym rondlu i gotować na dużym ogniu, aż średni kolor karmelu.
Dodać orzechy włoskie i wrzucić do herbu.
Usuń z rowkiem łyżką do pergaminu wyłożonej blachy do pieczenia. Winegret mandarynkowy 2 szklanki soku mandarynkowego 1 szklanka soku pomarańczowego 3 łyżki octu z czerwonego wina 2 łyżki grubo posiekanej czerwonej cebuli 2 grubo posiekane ząbki czosnku 1 łyżka ancho chile w proszku 1 łyżka miodu 1 łyżeczka chipotle puree 3/4 szklanki oliwy z oliwek sól i świeżo zmielony pieprz
Umieść sok mandarynkowy i sok pomarańczowy w małym rondlu i gotuj, aż zmniejszy się do 1/4 szklanki.
Umieść syrop, ocet z czerwonego wina, cebulę, czosnek, proszek chile, miód i chipotle w blenderze i zmiksuj na gładką masę. Przy włączonym silniku powoli dodawaj oliwę z oliwek, aż do zemulgowania. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Mandarynka-granat smak 2 mandarynki, segmentowane 1/4 szklanki pestek granatu 1 jalapeno, drobno pokrojone w kostkę 1/4 szklanki drobno posiekanej czerwonej cebuli 2 łyżki świeżo wyciśniętego soku z limonki 1 łyżka oliwy z oliwek sól i świeżo zmielony pieprz
Połącz wszystkie składniki w małej misce i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Montaż: Rukola Mandarynka Vinaigrette Przepiórki Smak Orzechów Włoskich
Umieścić rukolę w dużej misce i skropić niektóre z Tangerine Vinaigrette. Podziel na 4 płytki.
Umieścić 2 przepiórki na górze rukoli.
Umieść czubatą łyżkę przysmaku na górze przepiórki i wokół talerza.
Posypać orzechami włoskimi.