Grillowana Przepiórka Z Mango I Rukolą
Grillowana Przepiórka z Mango i rukolą to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.57 za porcję. Jedna porcja zawiera 389 kalorii, 22g białka, oraz 27 g tłuszczu. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Mieszanka gałązek estragonu, oliwy z oliwek, szczypiorku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kolacja: sałatka z jabłkami, rukolą i pancettą z jajkami przepiórczymi, Grillowana Przepiórka Z Miso, oraz Azjatyckie Grillowane Przepiórki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 121°. przepiórki natrzyj lekko oliwą z oliwek, następnie doprawij solą i pieprzem, natrzyj curry i imbirem.
Przepiórki ułożyć na patelni, pokroić z boku na dół, na gałązkach estragonu i dodać plastry mango, aby mogły wchłonąć smak ziół i imbiru. Odstawić do lodówki na 30 minut.Rozgrzej grill lub patelnię grillową na średnim ogniu. Grilluj plastry mango, aż będą miały widoczne ślady grilla z każdej strony, a następnie ułóż plastry na półmisku.
Usuń przepiórki z przyprawy rub i rezerwy wszelkie pocierać pozostały na patelni.
Umieść połówki przepiórek na grillu lub patelni grillowej i grilluj, aż skóra zbrązowieje, około 3 minut na stronę.
Przepiórki przenieść do piekarnika, aby się ogrzać.Podczas grillowania przepiórki podgrzej patelnię na średnim ogniu i zeskrobaj pozostałą przyprawę.
Dodać szalotki i pokrojone w kostkę skrawki mango na patelnię i gotować, aż lekko karmelizowane.
Dodaj skórkę pomarańczową i sok i kontynuuj gotowanie, aż sok całkowicie odparuje. Wymieszać z cukrem.
Dodać rukolę na patelnię i gotować, aż zwiędnie.
Przekładamy rukolę na talerz z plasterkami mango. Ułożyć grillowaną przepiórkę na wierzchu i posypać szczypiorkiem i mango julienne.
Podawać na ciepło.Uwaga szefa kuchni: delikatne julienne to krój wielkości zapałki.
Pokroić warzywa w plasterki, które są w przybliżeniu 1/16-cal grubości, a następnie pokroić je w poprzek 1/16-cal. Nie powinny być dłuższe niż 1 1/2 cala, aby nie były uciążliwe w jedzeniu.Wypróbuj te dania z grilla z drobiu na Food Republic: Grillowany kurczak według przepisu z cegły
Imbir-Czosnek Pół Kurczaka Przepis
Przepis Na Mielonego Kurczaka Burger