Grillowana polędwiczka wieprzowa ze śliwkami

Grillowana polędwiczka wieprzowa ze śliwkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 24g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, polędwiczki wieprzowe, wino porto i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać dżem, można śledzić to danie główne z Ciasteczka Z Odciskiem Kciuka Wypełnione Dżemem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowana Sałatka z polędwicy wieprzowej Adobo ze śliwkami i migdałami, Grillowana polędwiczka wieprzowa i śliwki w kremowym sosie z koziego sera, oraz Polędwiczki wieprzowe z prażonymi śliwkami i rozmarynem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wszystkie składniki marynaty do wina porto.
Umieścić wieprzowinę w płytkim szklanym lub plastikowym naczyniu. Używając wtryskiwacza do mięsa, wypełnij Pojemnik wtryskiwacza do linii 1 uncji. Wstrzyknąć marynatę do wieprzowiny co 1 do 2 cali, naciskając powoli tłok w dół. Napełnij pojemnik i kontynuuj wstrzykiwanie marynaty do momentu użycia marynaty. Przykryć i przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania. Przykryć i grillować wieprzowinę 4 do 5 cali od średniego ciepła 20 do 25 minut, szczotkowanie dżemem podczas ostatniej minuty grillowania, aż wieprzowina ma lekki rumieniec różu w środku i termometr do mięsa wstawiony na środku czyta 71°.
Dodaj śliwki do grillowania przez ostatnie 4 do 6 minut, szczotkując dżemem w ostatniej chwili grillowania, aż będą gorące
Wieprzowinę pokroić w plastry; podawać ze śliwkami.