Grillowana polędwiczka wieprzowa ze smażonymi jabłkami

Grillowana polędwiczka wieprzowa ze smażonymi jabłkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanej polędwicy wieprzowej ze smażonymi jabłkami. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 2,48 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 483 kalorie. Ten przepis od Allrecipes ma 10 fanów. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz masło, mielony pieprz, jabłka granny smith i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać jabłka granny smith można śledzić to danie główne z Easy Apple Crisp z masłem orzechowym Granola + gratis granola jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z jabłkami, Polędwiczki wieprzowe z jabłkami, oraz Polędwiczki wieprzowe z Podsmażonymi jabłkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnie ciepło i lekko nasmaruj ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Polędwiczki wieprzowe obficie przyprawiamy solą czosnkową i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
3
Gotować wieprzowinę na rozgrzanym grillu, obracając dwa razy z każdej strony, aż nie będzie już różowa w środku, 6 do 7 minut na stronę. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 145 Stopni F (63 Stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Wyjmij wieprzowinę z grilla i przykryj folią aluminiową; pozostaw na 5 minut. Wieprzowinę pokroić w plasterki i ułożyć na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu; dodać jabłka. Przykryć patelnię i gotować przez 5 protokół. Jabłka wymieszać i posypać cukrem; zmniejszyć ogień do minimum. Przykryć patelnię i gotować jabłka przez 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Zdjąć osłonę; gotować i mieszać, aż jabłka są lekko rumiane, 2 do 3 więcej minut. Łyżka jabłek na pokrojonej wieprzowinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn