Grillowana polędwiczka wieprzowa ze skórką cytrynowo - Tymiankową marynatą

Grillowana polędwiczka wieprzowa ze skórką cytrynową-marynata tymiankowa to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 75g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 662 kalorie. Ten przepis służy 5 i kosztuje $3.4 za porcję. Jeśli masz polędwicę wieprzową, oliwę z oliwek, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowana polędwiczka wieprzowa z marynatą z petardy, Grillowana polędwiczka wieprzowa z marynatą Kolendro-miętową, oraz Grillowana polędwiczka wieprzowa z musztardą, rozmarynem i marynatą jabłkową dla podobnych receptur.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Polędwiczki wieprzowe można łączyć z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jednym z win, które można spróbować jest Rutini Coleccion Cabernet-Malbec. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Rutini Coleccion Cabernet-Malbec]()
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Głęboka rubinowa czerwień. Duet odmian pochodzenia francuskiego owocuje harmoniczną i zrównoważoną czerwienią: Cabernet Sauvignon nadaje jej pełnoziarnisty charakter, a Malbec nadaje mieszance niuanse z miękkimi i słodkimi taninami, wzmacniając unikalne połączenie owocowych smaków i aromatów.