Grillowana polędwiczka wieprzowa ze skórką cytrynowo - Tymiankową marynatą

Grillowana polędwiczka wieprzowa ze skórką cytrynowo - Tymiankową marynatą
Grillowana polędwiczka wieprzowa ze skórką cytrynową-marynata tymiankowa to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 75g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 662 kalorie. Ten przepis służy 5 i kosztuje $3.4 za porcję. Jeśli masz polędwicę wieprzową, oliwę z oliwek, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowana polędwiczka wieprzowa z marynatą z petardy, Grillowana polędwiczka wieprzowa z marynatą Kolendro-miętową, oraz Grillowana polędwiczka wieprzowa z musztardą, rozmarynem i marynatą jabłkową dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia45
Magazyn