Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem musztardowo-koperkowym

Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem musztardowo-koperkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 203 kalorie, 25g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka cukinii, koperku, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest idealny do 4 Lipca. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 60%. Spróbuj Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem musztardowo-koperkowym, Kolacja: Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem musztardowo-koperkowym i szybko marynowaną cukinią, oraz Polędwica Wieprzowa Z Grilla Morelowo-Musztardowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić ocet, 2 łyżki koperku, 2 łyżeczki soli i 2 łyżki wody w średniej misce, aż sól się rozpuści.
Niech marynować 10 minut, często podrzucając.
W międzyczasie, ubijać 1/2 szklanki posiekanego koperku, musztarda dijon, miód, i 1/2 szklanki wody w średniej misce. Sos musztardowo-koperkowy doprawić solą i pieprzem.
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
Wieprzowinę posypać solą i pieprzem; posmarować 2 łyżkami sosu musztardowo-koperkowego. Grill, aż termometr włożony do najgrubszej części rejestruje 63°, często obracając, około 25 minut.
Przenieś na talerz; pozostaw 10 minut.
Pokroić w plastry o grubości 1/2 cala.
Podawać z pozostałym sosem i ogórkami.
W porcji: 325 kalorii, 18 g tłuszczu,1 g błonnika
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Alta Vista Classic Malbec z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Alta Vista Classic Malbec]()
Alta Vista Classic Malbec
Klasyczny Malbec Alta Vista wykazuje prawdziwy charakter swojej odmiany winorośli. Świeże i intensywne aromaty i smaki tego wina stanowią doskonałe wprowadzenie do świeżych, owocowych cech i ogólnej jakości win z Argentyny. Część wina jest starzona w amerykańskim Dębie przez 6 miesięcy, przed dodatkowymi 3 miesiącami w butelce.Pokazuje intensywne aromaty śliwki, czarnej wiśni i egzotycznych przypraw, z nutami kawy i wanilii z dębowych beczek. Smaki na podniebieniu są świeże, o dobrej strukturze i miękkich taninach, a wykończenie jest pełne i skoncentrowane, z nutami przypraw.To wino jest dość przystępne, zabawne i łatwe do picia, idealne do codziennej konsumpcji i do swobodnych, swobodnych potraw, takich jak kanapki Panini, pizza i empanadas z wołowiny lub wieprzowiny.