Grillowana Polędwiczka Wieprzowa Z Sosem Melasowym

Grillowana Polędwiczka Wieprzowa Z Sosem Melasowym
Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem Melasowym to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 308 kalorii, 24g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, melasa, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Spróbuj Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem Barbecue kawowo-melasowym, Polędwiczki wieprzowe z grilla z melasą z granatu, oraz Melasa Polędwica wieprzowa z sosem z czerwonego wina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
6 pierwszych składników wymieszać, usunąć połowę mieszanki i schłodzić.
2
Umieść polędwiczki w płytkim naczyniu lub wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; wlej pozostałą mieszaninę melasy na polędwiczki. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 8 godzin, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelasaMelasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Usuń polędwiczki z marynaty, odrzucając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
4
Polędwiczki grillowe, przykryte pokrywą grilla, na średnim ogniu (300-35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
około 25 minut lub aż termometr do mięsa włożony do najgrubszej porcji rejestruje 160, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
6
Cebulę i czosnek podsmażyć w 1 łyżce gorącego oleju w rondlu do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Dodać wino i bulion; gotować na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż mieszanina zostanie zmniejszona o trzy czwarte. Wymieszać pozostałą mieszaninę melasy i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelasaMelasa
BulionBulion
WinoWino
8
Wlać przez sitko z siatki drucianej, odrzucając cebulę i czosnek; powrócić do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
PatelniaPatelnia
9
Wymieszać skrobię kukurydzianą i wodę. Wymieszać z mieszaniną wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WodaWoda
WinoWino
10
Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować, stale mieszając, 1 minutę.
11
Wymieszać w 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
12
Podawać z pokrojoną polędwicą.
13
Dekorować, w razie potrzeby.

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Belasco de Baquedano Swinto Old Vine Malbec z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
Belasco de Baquedano Swinto Old Vine Malbec
Belasco de Baquedano Swinto Old Vine Malbec
Genialny głęboki kolor granatu. Złożone, ciemno owocowe i ziemiste na nosie, z soczystym podniebieniem dojrzałych czerwonych owoców pestkowych i dżemami akcentowanymi pikantnymi, tostowymi nutami. Hojnie aromatyczne, gęste i niefiltrowane, SWINTO osiąga wyjątkową równowagę podpisu Malbec solidny charakter i jedwabistą elegancję. To wino jest wykonane ze 114-letnich winorośli Malbec.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn