Grillowana polędwiczka wieprzowa z orzechami laskowymi Romesco i świeżym oregano Vinaigrette
Grillowana polędwiczka wieprzowa z orzechami laskowymi Romesco i świeżym oregano Vinaigrette to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 52g białka, 69g tłuszczu, oraz w sumie 952 kalorie. Na $3.96 za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odebrać wino, sól i pieprz, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest znakomite. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z orzechami laskowymi Vinaigrette, Grillowana polędwiczka wieprzowa ze świeżymi szaszłykami figowymi, oraz Grillowana Polędwiczka Wieprzowa Z Salsą Ze Świeżych Owoców dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill. Wieprzowinę natrzeć olejem i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Umieść na grillu i grilluj do złotego koloru, odwróć i kontynuuj grillowanie do pożądanej doneness.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Niech odpocząć i wyciąć na stronniczość.
4
Podawać z odrobiną orzechów laskowych Romesco i skropić świeżym Oregano Vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Oregano
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)
Romesco
5
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni saute na dużym ogniu, aż do palenia. Oddzielnie saute czosnek, papryka, pomidory, chiles, i kostki chleba, aż lekko rumiane, o 2 protokół każdy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Dynie Do Ciasta
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Usuń każdy składnik za pomocą łyżki szczelinowej. Podgrzej patelnię winem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Umieść wszystkie smażone składniki i płyn do odtłuszczania w maszynce i zmiksuj na gładką masę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
8
Dodać orzechy laskowe i proces, aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)
9
Dodać miód i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
10
Wymieszać ocet, szalotka, musztarda, miód i oregano w małej misce. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Powoli ubij oliwę z oliwek, aż do emulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Finca La Malena Malbec. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 14 dolarów za butelkę.