Grillowana polędwiczka wieprzowa z marynatą z petardy

Grillowana polędwiczka wieprzowa z marynatą z petardy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.37 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, sos barbecue, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana polędwiczka wieprzowa z marynatą Kolendro-miętową, Grillowana polędwiczka wieprzowa z musztardą, rozmarynem i marynatą jabłkową, oraz Grillowana polędwiczka wieprzowa ze skórką cytrynowo - Tymiankową marynatą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności wymieszaj sos barbecue, brązowy cukier, 2 łyżki oleju,ocet winny z białego wina, sos sojowy, sos pieprzowy i 1 ząbek czosnku.
Dodać wieprzowinę; obrócić do płaszcza. Uszczelnić worek i przechowywać w lodówce, obracając wieprzowinę od czasu do czasu, co najmniej 2 godziny, ale nie dłużej niż 12 godzin.
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania. W dużej misce, wymieszać paprykę, 2 łyżki oleju, ocet balsamiczny, sól i 2 ząbki czosnku.
Wyjąć wieprzowinę z marynaty; marynatę rezerwować.
Przykryć i grillować wieprzowinę na średnim ogniu 20 do 25 minut, szczotkując od czasu do czasu marynatą i obracając raz, aż wieprzowina ma lekki rumieniec różu w środku i termometr do mięsa wstawiony na środku odczytuje 71°. Odrzuć pozostałą marynatę.
Wieprzowinę pokroić w plastry; ułożyć na półmisku z mieszanką papryki.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Polędwiczki wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec]()
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Przyjemny nos dymu, smoły, lukrecji, soi, czarnej wiśni i czarnej porzeczki. Prowadzi to do pełnowartościowego wina z warstwami soczystych owoców, doskonałą głębią i koncentracją oraz długim, czystym wykończeniem. Mieszanka: 85% Malbec i 15% Cabernet Sauvignon