Grillowana polędwiczka wieprzowa z marynatą Kolendro-miętową

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanej polędwicy wieprzowej z marynatą Kolendro-miętową. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 439 kalorii. Ten przepis służy 10. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, polędwiczki wieprzowe, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowana polędwiczka wieprzowa z marynatą z petardy, Grillowana polędwiczka wieprzowa z musztardą, rozmarynem i marynatą jabłkową, oraz Grillowana polędwiczka wieprzowa ze skórką cytrynowo - Tymiankową marynatą.
Instrukcje
Na małej patelni, lekko toast kolendry, kminek i nasiona kopru włoskiego na umiarkowanym ogniu, aż pachnące, o 2 protokół.
Przełożyć na talerz i ostudzić. W młynku do przypraw lub kawy zmiel nasiona na drobny proszek.
W blenderze połączyć kolendrę z oliwą z oliwek, cebulą, miętą, sokiem pomarańczowym i skórką; puree, aż będzie gładka. Zeskrobać marynatę do dużego szklanego naczynia do pieczenia. Wymieszać w mielonych przyprawach. Doprawić wieprzowinę pieprzem i dodać do marynaty; obrócić do marynaty. Przechowywać w lodówce przez 2 do 4 godzin, obracając od czasu do czasu.
Zapal grill lub rozgrzej patelnię grillową.
Wyjąć wieprzowinę z marynaty i zeskrobać nadmiar. Obficie doprawić solą i pieprzem. Lekko posmaruj ruszt olejem roślinnym. Polędwiczki grillować na średnio gorącym ogniu lub na patelni grillowej, obracając od czasu do czasu, przez 20 do 25 minut, lub do momentu, w którym natychmiastowy odczyt termometru włożonego w najgrubszą część zarejestruje 140 dla medium.
Przenieś polędwiczki na deskę do krojenia i pozostaw na 5 minut.
Pokroić mięso w plastry o grubości 1/4 cala. Biszkopty kukurydziano-Cheddar podzielić, posmarować przyprawionym keczupem pomidorowym i zrobić kanapki z wieprzowiną.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 109 dolarów za butelkę.
![Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec]()
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
Nieprzezroczysty fioletowy kolor powłoki szklanej, ma intrygujący nos Tasty oak, mineral, lukrecja, lawenda, egzotyczne przyprawy i różne czarne owoce. Gęsty, bogaty i zmysłowy na podniebieniu, jest to pełne piękno. Parowanie: dobrze pasuje do grillowanych lub pieczonych mięs, takich jak wołowina lub jagnięcina, przepiórki nadziewane kiełbasą lub inne wspaniałe połączenie mięsa, które możesz wymarzyć.