Grillowana Polędwiczka Wieprzowa
Grillowana Polędwica wieprzowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 199 kalorii, 32G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Jeśli masz polędwiczki wieprzowe, mięta, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 44 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana polędwiczka wieprzowa z salsą awokado-brzoskwiniową i grillowanym Tomatillo Guacamole, Polędwiczki wieprzowe nadziewane kapustą z grilla skropione grillowaną brzoskwiniową Whiskey Beurre Blanc, oraz Karaiby Grillowana polędwiczka wieprzowa z grillowaną salsą ananasową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grzać nasiona kminku i pieprzu na małej suchej patelni na średnim ogniu, często potrząsając patelnią, 3 minuty lub aż przyprawy będą pachnące.
Przełożyć na talerz w celu ostygnięcia i zmiażdżyć przyprawy moździerzem i tłuczkiem. (Możesz również przenieść przyprawy do wytrzymałej plastikowej torby z zamkiem błyskawicznym, torby uszczelniającej i zmiażdżyć młotkiem do mięsa lub wałkiem do ciasta.) Odstawić 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw do salsy.
Posyp wieprzowinę pozostałą mieszanką przypraw, miętą i czosnkiem, naciskając, aby przylegać. Przykryć i schłodzić do 8 godzin.
Posyp wieprzowinę solą i grilluj, przykryte pokrywą grilla, na średnim ogniu (350 do 400), obracając co 5 minut, 18 do 20 minut lub do momentu, gdy termometr zarejestruje 155, A polędwica będzie lekko różowa w środku.
Umieścić wieprzowinę na desce do krojenia; luźno przykryć folią i odstawić 10 minut.
Pokroić w plastry i podawać z zieloną salsą jabłkowo-ogórkową.