Grillowana polędwica z czosnkowo-Cebulkowym plackiem ziemniaczanym i sosem Béarnaise
Grillowana polędwica z czosnkowo-Scallion placki ziemniaczane i sos Béarnaise może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1178 kalorii, 52g białka, oraz 105 g tłuszczu na porcję. Na $7.92 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka sosu béarnaise, ząbki czosnku, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowana polędwica z masłem Bearnaise, Polędwica z sosem Bearnaise, oraz Pieczeń Żeberka W Wieku Suchym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować gorący ogień, układając węgiel drzewny po jednej stronie grilla.
Umieść stojak na jedzenie na grillu.
Niech spalić 15 do 20 minut.
Ocena top pieczeń 1/2 cala głęboko w Diamentowej konstrukcji.
Połącz czosnek i 3 kolejne składniki i równomiernie natrzyj na pieczeń.
Grill pieczeń na ogniu, pokryte pokrywą, 10 do 15 minut z każdej strony lub aż dobrze wysmarowane.
Usuń z bezpośredniego ciepła.
Umieścić na pustej stronie, i grill, przykryte pokrywką, 10 do 20 minut lub do mięsa termometr włożony do najgrubszej części rejestruje 145 (średnio rzadkie) lub do pożądanego stopnia doness.
Podawać z plackami ziemniaczanymi z czosnkiem i sosem Barnaise.