Grillowana polędwica z anchois-masłem cytrynowym i brokułami Rabe
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Grillowana polędwica z anchois-masło cytrynowe i brokuły Rabe może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.48 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać masło, brokuły rabe, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Brokuły Rabe z masłem cytrynowym, Dziś Kolacja: Brokuły Rabe Z Masłem Cytrynowym, oraz Domowy Makaron Z Brokułami Rabe I Masłem Cytrynowym.
Instrukcje
1
Rozgrzać patelnię grillową na średnim ogniu; pokryć sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Grilla
2
Stek posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Stek
Sól
3
Dodaj stek na patelni; gotować przez 3 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Odstawić 5 minut.
5
Stek pokroić na cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna
Stek
6
Masło umieścić w misce. Mikrofalówka na 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodaj 1/8 łyżeczki soli, 1/8 łyżeczki pieprzu, 1/2 łyżeczki skórki, sok i pastę anchois; mieszaj do połączenia. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Anchois
Pieprz
Sok
Wołowina
Sól
8
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Dodać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
10
Dodaj cebulę; smażyć 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
11
Dodaj czosnek i paprykę; smażyć 30 sekund. Wymieszać bulion i rabe; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i dusić 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Czerwona
Czosnek
Bulion
12
Zdjąć z ognia; wymieszać z pozostałą skórką i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sól
13
Umieść 3 uncje stek i 1/2 szklanki rabe na każdym z 4 talerzy. Top każdy stek z 1 1/2 łyżeczki masła.
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.