Grillowana polędwica wołowa ze świeżymi ziołami

Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Grillowana polędwica wołowa ze świeżymi ziołami może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 505 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.13 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka środkowej części polędwicy wołowej, liście szałwii, gałązki tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Garlicky Grillowana Polędwica Wołowa Z Ziołami, Polędwica wołowa z musztardą i ziołami, oraz Polędwica wołowa smażona z Dijon i ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić mięso do temperatury pokojowej, około 1 godziny.
Przeciąć mięso poziomo (równolegle do powierzchni roboczej) do 1/2 cala. z drugiej strony.
Połóż mięso otwarte jak książka i posmaruj musztardą, a następnie wierzch bazylią i liśćmi szałwii.
Posypać liśćmi tymianku, czosnkiem, 1 łyżeczką. sól i 1/4 łyżeczki. pepper.
Zamknij pieczeń i związać sznurkiem bawełnianym w 1-in. interwały. Natrzeć olejem i posypać 1 łyżeczką. sól i 1/4 łyżeczki. pepper.
Przygotuj grill węglowy lub gazowy do pośredniego ogrzewania, używając miski ociekowej wypełnionej do połowy ciepłą wodą. Grilluj wołowinę na powierzchni pośredniej, przykrytej, aż termometr natychmiastowo odczytany włożony w najgrubszą część rejestruje 130 do 135 przez rzadkie, 60 do 70 minut.
Przełożyć wołowinę na półmisk i odstawić na 20 minut.
Usuń ciąg. Top wołowina z gałązkami ziołowymi. Pokrój i dodaj sól i pieprz do smaku.