Grillowana polędwica wołowa z sosem Chrzanowo-orzechowym

Grillowana polędwica wołowa z sosem Chrzanowo-orzechowym to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 3,51 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz steki z polędwicy wołowej, ząbki czosnku, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowana polędwica wołowa z sosem chrzanowym, Polędwica wołowa smażona w sosie musztardowo-chrzanowym, oraz Grillowana polędwiczka wieprzowa z rozmarynem w sosie chrzanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w małej misce; rub mieszankę ziół nad stekami.
Steki umieścić na stojaku grillowym pokrytym natryskiem do gotowania. Grill 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Podawać z sosem Chrzanowo-orzechowym.