Grillowana Polędwica Wieprzowa Miodowo-Musztardowa

Grillowana Polędwica wieprzowa miodowo-musztardowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka miodu, polędwiczki wieprzowej, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowana Miód Musztarda Polędwica Wieprzowa, Miód Musztarda Polędwica Wieprzowa, oraz Miód Musztarda Polędwica Wieprzowa.
Instrukcje
Usuń srebrną skórę z polędwicy, pozostawiając cienką warstwę tłuszczu pokrywającą polędwicę.
Wymieszać posiekaną natkę pietruszki i 7 kolejnych składników do wymieszania.
Wlać mieszaninę do dużego, płytkiego naczynia lub plastikowej torby do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym; dodać wieprzowinę, przykryć lub uszczelnić i schłodzić co najmniej 2 godziny lub do 8 godzin, okazjonalnie obracając.
Usuń wieprzowinę, odrzucając marynatę.
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko). Polędwica grillowa, przykryta pokrywą grilla, 8 do 10 minut ze wszystkich stron lub do momentu włożenia termometru do mięsa w najgrubszą porcję 150 do 15
Wyjąć polędwicę z grilla i odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Polędwiczki wieprzowe można łączyć z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 109 dolarów za butelkę.
![Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec]()
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
Nieprzezroczysty fioletowy kolor powłoki szklanej, ma intrygujący nos Tasty oak, mineral, lukrecja, lawenda, egzotyczne przyprawy i różne czarne owoce. Gęsty, bogaty i zmysłowy na podniebieniu, jest to pełne piękno. Parowanie: dobrze pasuje do grillowanych lub pieczonych mięs, takich jak wołowina lub jagnięcina, przepiórki nadziewane kiełbasą lub inne wspaniałe połączenie mięsa, które możesz wymarzyć.